CORELATII ENERGETICE

Acupuncture

duminică, 21 august 2011

Înţelegerea dintre pacient şi vindecător - www.tratamentereiki.info

Când vindeci pe alţii, este în primul rând necesar să explici pacientului că este nevoie de efort şi din partea lui. Aceasta poartă numele de  „angajament de vindecare”. Ideal este să ai 3 şedinţe, una după alta, la diferenţe mici de timp. Asta nu înseamnă totuşi să fie 3 zile una după alta. O persoană tratată REIKI atinge starea optimă de sănătate pentru că prin tratament este repusă  pe lungime de undă cu Dumnezeu. Dacă o persoană nu se angajează să se ţină de tratament, ar fi o idee bună nici să nu te apuci.  Tratând oameni care n-au voinţă sau nu le pasă dacă se vindecă sau nu, poate crea mai mult rău decât bine. De asemeni, ai nevoie ca pacientul să se angajeze pe calea perfecţionării, să dorească să devină un om mai  bun. Fără aceasta, nu are nici un rost să începi tratamentul. Spune-le pacienţilor că devenind dragoste  sau iubire, ei devin întregi.
          Un alt mod de a-ţi da ţie însuţi puterea ca vindecător şi de a fi sigur că lucrurile decurg în concordanţă cu planul divin, este să foloseşti în gând afirmaţia: „Dumnezeule Mamă şi Tată, eu sunt una cu tine, eu sunt instrumentul voinţei tale”. Foloseşte această afirmaţie înaintea fiecărei şedinţe  de vindecare sau ca afirmaţie în ritualurile tale zilnice şi vei observa că puterea de vindecare se amplifică. De asemeni, folosind această afirmaţie, înlături orice responsabilitate sau speranţe pe care le-ai putea simţi în timpul  şedinţei de tratament. Este o mare diferenţă ca finalitate, atunci când abandonezi toate rezultatele vindecării  în mâinile  voinţei divine. De asemeni, această afirmaţie ia  presiunea morală deasupra persoanei tale.
          Unii oameni au nevoie să treacă prin mai multe şedinţe de vindecare pentru a învăţa noi obişnuinţe (să se schimbe). Noi, ca şi facilizatori de vindecare, putem să-i ajutăm pe pacienţii noştri să treacă prin aceste procese mult mai rapid, mai lin şi mai uşor şi putem să uşurăm manifestările fizice ale bolii. Trebuie să înţelegem că cel puţin 98%  din boală se manifestă mai întâi la nivelul corpului emoţional, înainte de a se manifesta în corpul fizic cu toate simptomele fizice caracteristice (boală). Acest mecanism se pare că nu-l înţeleg medicii alopaţi. Cei mai mulţi medici nu dau importanţă prea mare stării emoţionale. Şi dacă ar lua în seamă starea emoţională, ar da tranchilizante  sau alte prescripţii similare, cu scopul de a opri pacientul de a gândi.  Bineînţeles că aceasta nu este o soluţie a problemei. Ţine cont că nu există probleme ci numai soluţii. Se poate întâmpla să  lucrezi cu pacientul şi pe plan emoţional. Această informaţie  se va găsi mai încolo, în această carte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii: