CORELATII ENERGETICE

Acupuncture

sâmbătă, 4 aprilie 2015

Ce trebuie sa intelegem din expresia: "SUNT UNII CARE FURA ENERGIE"!

Oamenii care fura energie sunt gestionari de energii la frecvente joase. Iti poate fura energie doar daca esti de aceiasi factura cu el adica ai energie joasa. Cand promovezi sfaturi care indeamna oamenii la o inchipuita autoaparare nu faci decat sa-i inveti sa se autoizoleze adica le cobori vibratia prin sfaturi. Un simplu "Tatal Nostru" spus dimineata te va proteja tot timpul. Este grav sa promovezi sfaturi fara sa intelegi capcanele din spatele lor!!!
Suntem creati din armonie, energia este de vibratie foarte inalta. Cei care gandesc restrictiv isi scad vibratia incredibil de mult si vor parasi zona de vibratii inalte/sanatoase. Oamenii curati nu trebuie sa faca eforturi sa se apere atata timp cat sunt in sfera energiilor inalte unde nu au sansa sa se intalneasca cu cei de vibratie joasa care s-au pozitionat mult mai jos. Daca totusi cazi in ispita de a te uita energetic dupa cel care a cazut din energia de frecventa inalta, vei cobora dupa el si vei simti intradevar ca pierzi energie care nu este "furata", o dai tu benevol pentru ca ai cazut in capcana unor anumite ganduri. Mai vin aici cu un exemplu spus de Parintele Cleopa: "Omul este vulnerabil fata de cel rau cand este cuprins de singuratate, cand se autoizoleaza". O ultima comparatie: mergeti prin padure si priviti in sus unde veti vedea coroanele de vegetatie sanatoasa cum fosnesc pline de viata(este planul vibratiilor inalte) si priviti in jos unde veti intalni cu privirea un covor tacut de frunze si crengi(este planul vibratiilor joase). Cele doua planuri mai au cum sa se intalneasca? Nu, evident! Asta se intampla si cu Omul!
Aici apare rostul rugaciunii! prin intermediul rugaciunii vibratia noastra ramana la o frecventa inalta fara sa fie nevoie sa ne "aparam" de "cei care fura energie".
Nu fura nimeni energie, trebuie doar sa ne gasim locul in aceasta energie.
Un alt exemplu este raspunsul la intrebarea: cum te rogi?
1. Cu voce tare sau in gand? - Veti constata ca atunci cand va rugati cu voce tare "ceva" se intampla de nu puteti duce rugaciunea pana la capat. De ce? Cel care nu doreste sa te rogi, nu doreste sa-ti mentii vibratia inalta pentru a te mentine intr-o vibratie joasa acolo unde te poate controla, incearca sa te impiedice cu orice chip. Dar daca te vei ruga in gand, nu va afla nimeni si nu va simti nimeni ca tu te-ai "ridicat" energetic.
2. Cand te rogi, unde iti indrepti privirea? Majoritatea se uita in sus ca si cum ar cere ajutor din exterior. Este gresit, te irosesti! Trebuie doar sa te uiti catre inima ta pentru ca in fiecare din noi exista Dumnezeu, doar trebuie sa avem incredere in noi, in inima noastra.
Si in acest fel aflam ca nu avem de ce sa ne aparam din exterior trebuie sa izvoram din interior!!!