CORELATII ENERGETICE

Acupuncture

marți, 28 august 2012

VORTEXUL

Terapeutii inzestrati au o existenta plina de iluminari. Sunt scari ale inspiratiei, cu trepte care se dezvaluie pentru a inainta in profunzimea intelepciunii.
Aceste iluminari sunt calauze, fara de care terapeutul nu poate alege(liberul arbitru) inspirat.
Una dintre aceste iluminari dezvaluie compozitia energetica a fiintei vii.
Fiinta vie este un vortex de apa. Seamana cu un ghem de apa ce se roteste in sensul acelor de ceasornic cu viteza foarte mare astfel incat, din exterior, pare ca o plasa fina de vapori de apa.
Vibratia acestor gheme de apa este fantastica. Independent de acest vortex energetic, fiinta vie se misca, se manifesta in plan material. Privesti cu vederea intuitiva si vezi vortexul, privesti cu ochii mintii si vezi fiinta vii.
Dar ce este cel mai curios este faptul ca vortexul energetic format din apa, elimina/suprima identitatea fiintei vii.
Noi nu mai suntem oameni purtatori de nume, animale..etc. Nu ne mai diferentiaza decat marimea ghemului de apa. Toti suntem apa!!!
In armonie cu aceasta iluminare am sa postez o analiza a unui pacient bolnav de leucemie cu o evolutie a bolii spre vindecare. Este beneficiarul tratamentelor terapeutului.
Tabelul centralizeaza valori periodice culese de o clinica specializata, ale leucocitelor, limfocitelor, trombocitelor si hematocrite.
In grafic este evolutia in timp a acestor valori!
Pacientul evolueaza bine, spre vindecare!